Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

site eptapolis


http://www.eptapolis.gr/


2 σχόλια:

ΑΝΗΣΥΧΟΣ είπε...

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως υπάρχει σχέση με τους εμφανισθέντες και συνάμα εξαφανισθέντες "επενδυτές" στις αρχές 2001-2002 ?
Μάλιστα τότε στο ερώτημα που θα βρεθούν τα χρήματα της επένδυσης μιλούσαν για αμερικάνικη τράπεζα η οποία από τον νόμο ( που στην Αμερική !!!!!!!!)ήταν υποχρεωμένη να επενδύει σε κοινωφελείς σκοπούς εκτός Αμερικής.
Σήμερα θα είναι χορηγοί που τοόνομά τους θα γράφεται σε πέτρες.
Νομίζουν επειδή οι ίδιοι ζούν στην Αθήνα, αλλά ψάχνουν ακόμα την επαγγελματική τους αναγνώριση, εμείς της επαρχίας τρώμε κουτόχορτο.
Και αν ναί μήπως μπορεί να μας εξηγήσει κανείς την αφάνειά τους επί 8 χρόνια περίπου και την δριμύτατη και εκβιαστική τωρινή εμφάνιση ?
Μήπως μπορούν να μας δώσουν κάποια εξήγηση οι έχοντες τα πόστα και τους θεσμικούς ρόλους πώς αυτή η αδράνεια έγινε τόσο εκκρηκτική-εκβιαστική δύναμη δράσης με πινελιές εδώ και τώρα ?
Μήπως έχει σχέση και με την κυβερνητική αλλαγή και κάποιοι του βαθέος ΠΑΣΟΚ, που είχαν κουρνιάσει στην αγκάλη της δεξιάς για να μην ξεχνάνε και την ιστορική προέλευσή τους,ξύπνησαν ξαφνικά και τους έπιασε το "επαναστατικό" πνεύμα δημιουργικής ανάπτυξης !!!!!!!
Και ήρθαν για να καλύψουν το έλλειμα της επαγγελματικής τους ανεπάρκειας και μη ολοκλήρωσης.
Είχαν μάθει στα εύκολα όντας "πρωτοπαλλίκαρα" συνταξιοδοτηθέντων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας μην έχοντας ιερό και όσιο.
Είναι πάντως άπαιχτοι στις κωλοτούμπες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Οσο γι' αυτούς που κόπτονται και είναι υπέρμαχοι του εγχειρήματος γιατί δεν υπογράφουν συμφωνητικά για τα κτήματά τους ?
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ "ΛΕΒΕΝΤΕΣ".......