Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

''Δωράκι'' οικόπεδο από την Αλουμίνιον της Ελλάδος στην Κοινότητα Αντίκυρας



Συνεχίζονται οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Αλουμίνιον της Ελλάδος προς την τοπική κοινωνία και κυρίως προς την Κοινότητα της Αντίκυρας που «δέχεται» και τα περισσότερα θετικά και αρνητικά οφέλη από την επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου Μυτιληναίος.

Ύστερα από τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης στους χώρους των εγκαταστάσεων της «Αλουμίνιον της Ελλάδος» στα Άσπρα Σπίτια στον αριστούχο φοιτητής του Πανεπιστημίου της Louvain la Neuve, στις Βρυξέλλες, κ. Rytis Bagdziunas – ο οποίος τυγχάνει υποτροφίας από τον «Όμιλο Μυτιληναίου» στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Βέλγο – Ελληνικού Επιμελητηρίου και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και έχουν σαν στόχο να δώσουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, να γνωρίσουν από κοντά, τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ευρώπη – ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος και το Αλουμίνιον της Ελλάδος διοργανώνουν το μεθεπόμενο Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009, εκδήλωση για την ανακοίνωση της δωρεάς οικοπέδου από την ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ. στην Κοινότητα Αντίκυρας.
Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Μυτιληναίος ΑΕ. κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Πρόεδρος της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ. κ. Ιάσων Στράτος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντίκυρας κ. Μίχος.
Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία του επιχειρηματικού Ομίλου που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ακουμπά τον πυλώνα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Από ORCHOMENOS-PRESS

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Στείρι που έχει δώσει τα εδάφη του, τι θα του δώρισουν ;