Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Καλό ταξίδι Λουκά.

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από κοντά μας ο πατριώτης μας Λουκάς Κ. 50 χρόνων, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, εργαζόμενος σε εργολαβία στο Αλουμίνιο της Ελλάδος Β.Ε.Α.Ε.,  ο οποίος  το πρωί της Δευτέρας (2/11/2009), υπέστη ηλεκτροπληξία στον υποσταθμό του Αλουμινίου  και μεταφέρθηκε με εκτεταμένα εγκαύματα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Πρόκειται για το τρίτο θανατηφόρο περιστατικό μέσα σε ένα χρόνο σε μια επιχείρηση που στο παρελθόν υπερηφανευόταν για τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής και τώρα δυστυχώς τα θυσιάζει όλα στο βωμό του κέρδους. 

Σχόλιο ανωνύμου στις 3/11/2009 στα νέα του Στειρίου.

6 σχόλια:

viwtika είπε...

Μέχρι πότε θα μετράμε ανθρωποθυσίες;
Εργατικά ατυχήματα, εργολαβίες, περιβαλλοντική υποβάθμιση

Ξαναρωτάμε:
Θα υπάρξουν τοποθετήσεις των βουλευτών της Βοιωτίας; των κομμάτων; των αιρετών; Θα πάρει πρωτοβουλίες το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς;

Ανώνυμος είπε...

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Να είναι πάντα καλά να τον θυμούνται.

Πρέπει ΟΛΟΙ μας να σταθούμε κοντά στην οικογένεια ενός ακόμα αδικοχαμένου ανθρώπου.Πρέπει όλοι μας να απαιτήσουμε ότι καλύτερο γι'αυτήν, στην μνήμη ενός πατριώτη μας που βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά των αγγέλων, εκεί όπου σίγουρα το μόνο που ζητάει είναι να βλέπει την οικογένεια του ευτυχισμένη, ώστε να είναι περήφανος και ήρεμος για ότι άφησε πίσω του τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Και σίγουρα είναι πολύ περήφανος.
Καλό ταξίδι Λουκά...

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για δολοφονία και όχι για τυχαίο εργατικό ατύχημα.
Πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας και να αποδώσει ευθύνες σ΄ αυτούς που δεν τήρησαν τους στοιχειώδους κανόνες ασφαλείας,δολοφονώντας τον Κολλητό.
Καλό ταξίδι Λουκά.

Blog Team ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ είπε...

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Πρέπει να διερευνηθεί άμεσα το περιστατικό από τη δικαιοσύνη.

Συμφωνούμε απόλυτα με τα Βοιωτικά, θα πρέπει επιτέλους να πάρουν θέση οι πολιτικοί του νομού και το εργατικό κέντρο. Ελπίζουμε μόνο να μην αρκεστούν στα συλλυπητήρια.

Πρέπει επιτέλους να σταματήσει να εξαργυρώνεται το κέρδος με την ανθρώπινη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ .ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

ΔΙΚΑΙΟΣ είπε...

ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΙΖΟΥΝ