Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Οι ιδιωτικοί υπαλληλοι για την 1η Μάη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συνάδελφοι, Συναδέλφισες

Να δώσουμε και φέτος το "παρών" στην πρωτομαγιάτικη εκδήλωση τιμής και δόξας στους αγώνες και τις θυσίες της εργατικής τάξης. Της τάξης μας. Να δώσουμε το μήνυμα με τις ανυπότακτες και αγωνιστικές δυνάμεις των εργαζομένων, με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπου . Με τη μαζική παρουσία μας να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα κλιμάκωσης των αγώνων για την απόκρουση της αντιλαϊκής καταιγίδας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τιμάμε την 1η Μάη σε μια περίοδο που συντελείται μια άνευ προηγουμένου σαρωτική επίθεση σε δικαιώματα και κατακτήσεις, που απαίτησαν μακρόχρονους, σκληρούς και αιματηρούς αγώνες.
Απέναντί μας έχουμε ένα αντιλαϊκό, αντεργατικό μπλοκ δυνάμεων που αποτελείται από κυβέρνηση, κεφάλαιο, ΕΕ, κόμματα του ευρωμονόδρομου . Είναι στο χέρι της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς, του αγωνιστικού κινήματος των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας το φρενάρισμα και η ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Αυτός ο δρόμος ανάπτυξης που βιώνουμε έχει χρεοκοπήσει. Δεν υπάρχει περιθώριο για μικροβελτιώσεις .Απαιτείται ο άλλος δρόμος ανάπτυξης, που όλοι θα δουλεύουν με δικαιώματα, με μοναδικό στόχο η παραγωγή να τίθεται εξολοκλήρου στην υπηρεσία των αναγκών μας. Μια κοινωνία χωρίς μονοπώλια, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες
Είμαστε η τάξη που παράγει τον πλούτο, είναι η ώρα να γίνουμε οι αφέντες του πλούτου.





ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ) ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: