Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Η πολιτική απάτη της 4ης Οκτωβρίου 2009 και η συναίνεση ...


Το διάγγελμα της Τρίτης του πρωθυπουργού  επιβεβαίωσε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την πολιτική απάτη που έγινε στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009.
Είναι πλέον προφανές ότι ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε. Η ψήφος του υφαρπάχθηκε από ένα σύστημα, το οποίο δεν υπολογίζει τίποτα και κανένα και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ για να κερδίσει τη νομή και τα λάφυρα της εξουσίας.
 Η απάτη αυτή μπορεί να συγκριθεί (θα θυμούνται οι παλαιότεροι)  μόνο  με το 1985 όταν ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού  προκήρυξε εκλογές με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΣΟΚ: Για ακόμα καλύτερες μέρες» και την επόμενη μέρα μας…. προέκυψε «διετές σταθεροποιητικό πρόγραμμα» υπό τον Σημίτη!
 Θα θυμάστε όλοι προεκλογικά τον Γ. Παπανδρέου να δηλώνει:
Ότι «λεφτά υπάρχουν»
Ότι «θα αυξηθούν οι μισθοί στο δημόσιο πάνω από τον πληθωρισμό»
Ότι «δε θα θιγούν τα όρια συνταξιοδότησης»
Δε θα επιβληθεί φόρος στα καύσιμα
Ότι η κρίση της οικονομίας μας είναι εγγενές φαινόμενο και δεν έχει σχέση με την παγκόσμια κρίση. Και πολλά άλλα.
Θα  θυμάστε επίσης ότι ο κ. Παπανδρέου  κατακεραύνωσε τον Καραμανλή όταν εκείνος περιέγραψε το πρόβλημα και πρότεινε λύσεις. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι έχει σχέδιο που θα μας βγάλει από την κρίση, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
 Υπήρχε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ στον οποίο ο Παπανδρέου δεν καλλιέργησε προσδοκίες και δε δημιούργησε ελπίδες;
 Είναι, επομένως, λάθος της Ν.Δ. που παρέχει στήριξη και συναίνεση σ’ ένα Πρωθυπουργό, που κορόιδεψε  τον Ελληνικό λαό. Είναι σαν να επιδοκιμάζει τις μεθόδους του.
 Κώστας Ροδινός 

Αναδημοσίευση από  antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: