Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ την Τρίτη 8 Νοέμβρη στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς στις 6.30 το απόγευμα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ,
 ΤΗΣ ΠΑΣΥ, ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ, ΤΗΣ ΟΓΕ
 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 ΣΤΙΣ 6.30 το ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΤΩΡΑ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ
ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ – ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ

Να κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή της κυβέρνησης, των εκμεταλλευτών του και των εκπροσώπων τους, στα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Να αξιοποιήσει την θετική εμπειρία της 48ωρης απεργίας στις 19 και 20 Οκτώβρη, να μην  το βάλει κάτω. Να απορρίψει τους εκβιασμούς, τα διλήμματα που βάζουν η κυβέρνηση, τα κόμματα της πλουτοκρατίας, η Ε.Ε. Να απορρίψει συνολικά τις πολιτικές, τα συμφέροντα και τα κόμματα που τον καταδικάζουν στη φτώχεια, την ανεργία, την εκμετάλλευση.

Η εργατική τάξη, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, η φτωχή αγροτιά να δυναμώσουν τους ταξικούς αγώνες και τη συμμαχία τους. Να ακουστεί πιο δυνατά, πιο μαχητικά η απαίτησή μας. Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας. Αποδέσμευση από την ΕΕ, να διαγραφεί το χρέος μονομερώς.

Η εργατική τάξη με τη συμμαχία της να σηκώσει ψηλά τη σημαία του αγώνα για τα δικά της συμφέροντα. Να πάρει στα χέρια της και τα μέσα παραγωγής και την εξουσία. Να δυναμώσει τώρα ο αγώνα για να μπει φραγμός σε νέα βάρβαρα μέτρα, σε καινούριες συμφωνίες που επιδιώκουν να σώσουν τα κέρδη του κεφαλαίου. Ακόμα πιο σχεδιασμένα στην οργάνωση της πάλης στους χώρους δουλειάς, στις εργατογειτονιές, παντού με μαζικές συλλογικές διαδικασίες.
Να κάνει ο εργαζόμενος λαός ακόμα πιο σημαντικά βήματα. Να ’ρθει πιο κοντά με το ΠΑΜΕ,την ΠΑΣΥ,την ΠΑΣΕΒΕ, την ΟΓΕ. Ακόμα πιο ορμητικά να αρνηθεί την  πληρωμή των χαρατσιών. Να  μην τους πληρώσουμε ούτε μισό ευρώ.
Να μη δώσει τη συγκατάθεσή του σε τίποτα, Να κλείσει τα αυτιά του σε καλέσματα για συναίνεση και κοινωνική συνοχή. Δεν υπάρχει κανένα κοινό συμφέρον με τους εκμεταλλευτές του.
Επιδιώκουν να μπλοκάρουν, να εκτονώσουν την οργή, την αγανάκτηση, το θυμό του λαού. Επιδιώκουν να βάλουν εμπόδια στη συνειδητή κι οργανωμένη πάλη για ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.
Γι’ αυτό και αξιοποιούν διλήμματα, εκβιασμούς, προβοκάτσιες, την τρομοκρατία, τους «κουκουλοφόρους».
Θέλουν να προχωρήσουν σε δημοψήφισμα, με παραπλανητικά διλήμματα, στήνοντας ένα μηχανισμό απειλών για να λυγίσει η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, για να αρπάξουν το ναι του λαού στη συνέχιση της βάρβαρης πολιτικής. Αξιοποιούν τις συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που είπαν ναι στο δημοψήφισμα με κάποιες προϋποθέσεις.

Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, καλεί την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να τους χαλάσουν τα σχέδια. Με μεγαλύτερη αισιοδοξία να ορθώσουμε τείχος αδιαπέραστο και να πρωτοστατήσουμε να δυναμώσει η παρέμβασή μας στις εξελίξεις .
ü  Να δυναμώσει η αλληλεγγύη ανάμεσα στην εργατική τάξη .
ü  Σε κανέναν που δεν θα πληρώσει το χαράτσι στη ΔΕΗ να μην κοπεί το ρεύμα.
ü  Να μην αφήσουμε να διαλύσουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και να ισοπεδώσουν τις συντάξεις.
ü  Κανένας άνεργος χωρίς υγεία, περίθαλψη, χωρίς τα αναγκαία.
ü  Κανένας μόνος του στην επίθεση των εργοδοτών, στις απολύσεις, στην εφεδρεία.
ü  Εμπιστοσύνη στη δύναμή μας.
Η Μυριόστομη απάντησή μας να ακουστεί παντού :
Ø  Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας
Ø  Αντεπίθεση για την  Εργατική Λαϊκή Εξουσία όπου ο λαός θα κάνει κουμάντο στον πλούτο που παράγει, χωρίς μονοπώλια, αποδέσμευση από την Ε.Ε. και μονομερής διαγραφή του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: