Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας με την Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργος Γκικόπουλος έκανε περιοδεία την Παρασκευή στις κοινότητες Ρωμαίικο, Υψηλάντη, Πέτρα και Μάζι. Στην περιοδεία στο Ρωμαίικο συμμετείχε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λιβαδειάς με την Λαϊκή Συσπείρωση Νώντας Κοτσικώνας.

Το Σάββατο το πρωί οι δυο επικεφαλής των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφτηκαν τις κοινότητες του Αγ. Βλασίου, το Παρόρι, τα Βασιλικά και τον Προφήτη Ηλία. Στις συζητήσεις έντονα αναδείχτηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά, με ιδιαίτερη δε οξύτητα, οι αγρότες τόνισαν το αδιέξοδο που έχουν φτάσει. Ο Γ. Γκικόπουλος και ο Ν. Κοτσικώνας κάλεσαν τους ψηφοφόρους να τιμωρήσουν στην κάλπη στις εκλογές στις 7 του Νοέμβρη τους υποψήφιους των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά και όσους εμφανίζονται ως "ανεξάρτητοι" και υπερκομματικοί γιατί έχουν συμφωνήσει και  εξακολουθούν να στηρίζουν τις στρατηγικές επιλογές των μονοπωλίων, που καρπώνονται τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι. 
Από την άλλη τους κάλεσαν να δώσουν δύναμη στους συνδυασμούς της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ , να εμπιστευτούν την δύναμή τους, να αντεπιτεθούν ,να υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους και να ανοίξουν τον δρόμο για ριζικές αλλαγές με την συμμετοχή τους σε μαζικούς λαϊκούς αγώνες.
  
Σχετικά με τα τελευταία φορομπηχτικά μέτρα υπογράμμισαν: 
  • Δεν μπορεί να σου πουλάνε και μάλιστα πανάκριβα ένα τόσο βασικό κοινωνικό αγαθό , όπως το ρεύμα. 
  • Συσπειρώσου με τη Λαϊκή Συμμαχία ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (μέλος της ΟΓΕ) και διεκδίκησε : Μείωση 30% των τιμολογίων των ΔΕΚΟ . 
  • Να απαγορευτεί η διακοπή παροχής ρεύματος, ιδιαίτερα στους μικροαγρότες, νερού και σταθερού τηλεφώνου σε άνεργους, χαμηλόμισθους , χαμιλοσυνταξιούχους. 
  • Να παλέψουμε να μην παραδοθούν στο μονοπωλιακό κεφάλαιο στρατηγικοί τομείς της οικονομίας,  που είναι κοινωνικά αγαθά ,όπως η ενέργεια, το νερό, οι μεταφορές, οι τηλεπικοινωνίες αλλά να γίνουν λαίκή περιουσία που θα υπηρετούν τις ανάγκες μας.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: