Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Προειδοποιούμε ξεκάθαρα ότι το ταξικό εργατικό  κίνημα θα τσακίσει κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης, καθώς και τις άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος όλων των εργαζομένων.
Ο εργαζόμενος συνδικαλιστής απολύθηκε πριν ενάμιση χρόνο από την  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς με παράνομες διαδικασίες και με ψεύτικες και συκοφαντικές κατηγορίες.

Αντίσταση - Οργάνωση - Αντεπίθεση

Η γραμματεία του ΠΑΜΕ  περ. Λιβαδειάς καταγγέλλει την απόλυση του συνδικαλιστή εργαζόμενου που πρωτοστάτησε στην οργάνωση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων, του συνόλου των εργαζομένων στην Ένωση και που στοχεύει στην τρομοκράτηση και υποταγή των εργαζομένων. Οι  εργαζόμενοι  στην ΕΑΣ εδώ και ένα χρόνο είναι απλήρωτοι και αυτό αποτελεί χρόνια κατάσταση.  Η αγωνιστική, παραδειγματική στάση του εργαζόμενου, είχε ως αποτέλεσμα τη συσπείρωση των υπόλοιπων εργαζομένων.
Το Δ/Σ της ΕΑΣ Λιβαδειάς , φοβούμενο την παραπέρα συσπείρωση και οργάνωση των εργαζομένων για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, προχώρησε στην άσκηση απειλών βίας και τρομοκράτησης των εργαζομένων.
Το Δ/Σ της ΕΑΣ Λιβαδειάς δυναμώνει την επίθεση σε βάρος του συνδικαλιστή και των υπόλοιπων εργαζομένων , υλοποιώντας την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ σήμερα και της ΝΔ χθες, που είναι ενάντια σε αυτούς που «υποτίθεται»  ότι εκπροσωπεί, τους φτωχούς και μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής μας και στέλνει τον συνδικαλιστή εδώ και ενάμιση χρόνο στην ανεργία.
Γνωρίζουν οι μικρομεσαίοι αγρότες άραγε την πολιτική που ακολουθεί το Δ/Σ της ΕΑΣ Λιβαδειάς;
Σε αυτές τις συνθήκες το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να απαντήσουν με αδιαλλαξία, συσπείρωση και μαζικότητα της πάλης τους απέναντι στην εργοδοσία . Να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα της πλουτοκρατίας. Να οργανώσουν την πάλη τους σε κάθε χώρο δουλειάς, δημιουργώντας λαϊκές επιτροπές, σωματεία, σωματειακές επιτροπές, στηρίζοντας τα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ, γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εμποδιστεί και να ανατραπεί αυτή η αντεργατική πολιτική. Καλούμε τους εργαζόμενους να ανεβάσουν την πάλη τους, να ακολουθήσουν το δρόμο της ρήξης ενάντια σε  αυτούς που σήμερα διεκδικούν την ψήφο τους μέσα από συνδυασμούς που αντιπροσωπεύουν τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , να στηρίξουν τα συμφέροντα της τάξης τους υπερψηφίζοντας τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες,  τους αυτοαπασχολούμενους και μικροεμπόρους να συμμετέχουν για συμπαράσταση μαζικά στη δίκη του συνάδελφου συνδικαλιστή που πραγματοποιείται την Πέμπτη 14 Οκτώβρη στα δικαστήρια της Λιβαδειάς .
Να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί ότι νόμος  είναι το δίκιο του εργάτη
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ


Γραμματεία ΠΑΜΕ περ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: