Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Η δεξιά πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ αντεπιτίθεται

Από Factorx 
Μόνο ο Μητσοτάκης και ο Καρατζαφέρης στηρίζουν τα μέτρα
Αλέξης Τσίπρας
Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο ΛΑΟΣ στην εξουσία
GEORGE
Κάποτε ο κ. Ρισάρ Σωμερίτης είχε δηλώσει: «Kαι να μήν υπήρχε ΛΑΟΣ θάπρεπε να το εφεύρουμε».Το ΛΑΟΣ αποτελεί συγκοινωνούν δοχείο με τους εθνομηδενιστές, γιατί προερχόμενο από την ακροδεξιά γελοιοποιεί κάθε εθνικό θέμα δίνοντας «πάτημα» στον εθνομηδενισμό τής υποταγής να απαντά, αφού το λέει το ΛΑΟΣ είναι λάθος..
Επίσης δεν είναι τυχαίο πώς τα ιδιωτικά κανάλια σε όλα τά σημαντικά εθνικά θέματα καλούν εκπροσώπους τού ΛΑΟΣ οι οποίοι τά γελοιοποιούν..
Η τωρινή στάση του ,οι απαράδεκτες δηλώσεις τού προέδρου του για την Κούνεβα ,η μνημειώδης δήλωσή του «στην Ελλάδα δεν υπάρχουν φτωχοί» και η πλήρης στήριξη στις κυρίαρχες πολιτικές ελίτ επιτέλους αποκαλύπτουν το αληθινό του πρόσωπο.
.
Σπύρος
Το έγκλημα της ΝΔ ως κυβέρνησης (και επί Κ. Καραμανλή και επί Κ. Μητσοτάκη) δεν ήταν η ανεπάρκεια και η ανικανότητα της. Ούτε η διαχειριστική λογική της. Αυτό που δεν θα της συγχωρέσουν ποτέ όσοι εκτός κομματικών ποιμνιοστασίων την στήριξαν τόσα χρόνια είναι η επίδειξη ενός αμοραλισμού εφάμιλλου, αν όχι χειρότερο, με εκείνον του ΠΑΣΟΚ και η επανάληψη φαινομένων σήψης και διαφθοράς, που θυμίζουν τις χειρότερες εποχές των ημερών της «Αλλαγής». Ο πλήρης δηλαδή «εκπασοκισμός» της με πρωταγωνιστές τις οικογένειες των βαρώνων που επέλεξαν τον Καραμανλή γι αυτόν ακριβώς το λόγο
Factorx

Δεν υπάρχουν σχόλια: