Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Βολές ΚΚΕ κατά ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και ΣΥΝ κατά της Ευρώπης


Καταγγελτικό λόγο υιοθέτησαν το ΚΚΕ κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ο ΣΥΝ κατά της φιλελεύθερης Ευρώπης.

"Όπως επιβεβαιώνεται χρόνια τώρα ότι το δίλημμα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ είναι αποπροσανατολιστικό και τεχνητό, το ίδιο ισχύει και για το δίλημμα ΕΕ ή Διεθνές Νομισματικό Ταμείο", δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά τη σημερινή επίσκεψή της στο 1ο ΕΠΑΛ Περάματος.

Η κυρία Παπαρήγα πρόσθεσε ότι ο λαός θα πρέπει να κάνει μια επιλογή: 
"Ή θα στηρίζει τα κόμματα της πλουτοκρατίας, ή θα ανασυντάξει το εργατικό - λαϊκό κίνημα, θα παρεμποδίσει τα καινούργια αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται και θα ανοίξει το δρόμο για ριζική αλλαγή. Ούτε ένα ευρώ για την πλουτοκρατία". 
"Η κρίση της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης έχει φθάσει στο πιο κρίσιμο σημείο της" σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτης, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού."Είναι η στιγμή των βαθιών δομικών αλλαγών προς όφελος των λαών για μια νέα αρχιτεκτονική της ΕΕ", συμπληρώνει και υποστηρίζει ότι "η επιλογή προσφυγής στο ΔΝΤ αποτελεί μια καταστροφική επιλογή που επιθυμούν οι κερδοσκοπικές αγορές αλλά και οι πλέον συντηρητικοί κύκλοι".
"Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη δεν μπορούν και δεν θα επιτρέψουν να αποτελέσουν τα εξιλαστήρια θύματα για τη διατήρηση των κερδών και των προνομίων των τραπεζών και των οικονομικά ισχυρών"αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Αναδημοσίευση από News Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: