Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δελτίο τύπου της Άριας Αγάτσα


Αθήνα, 12 Απριλίου 2011
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ειδήσεις για τη Βοιωτία από την Τ. Μπιρμπίλη, μετά από ερωτήματα της Άριας Αγάτσα
 
Κρίσιμα θέματα που αφορούν στη Βοιωτία (Ασωπό-Δήμο Θηβαίων- Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας-χιονοδρομικό κέντρο τού Παρνασσού)   έθεσε η βουλευτής Αριάδνη Αγάτσα στην Τίνα Μπιρμπίλη, κατά τη διάρκεια Συνεδρίασης το Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας για θέματα Περιβάλλοντος.
  • Η βουλευτής Βοιωτίας έθεσε εκ νέου το θέμα της εξυγίανσης τού Ασωπού, τονίζοντας πώς οι πολίτες περιμένουν από την κυβέρνησή να φέρει εις πέρας το σημαντικό αυτό ζήτημα. Η κυρία Μπιρμπίλη απάντησε, πώς ο Ασωπός αποτελεί προσωπικό στοίχημα για την ίδια και πως επίκειται συνάντηση με τους βιομήχανους περιοχής προκειμένου να δημιουργηθεί ενιαίος βιολογικός καθαρισμός. Προσέθεσε πάντως πως αυτό είναι ένα δύσκολο και χρονοβόρο εγχείρημα.
  • Για το Δήμο Θηβαίων η κυρία Αγάτσα έλαβε την απάντηση πως το ζήτημα με την υδροδότηση Ελαιώνα -Νεοχωρακίου έχει επιλυθεί, ενώ έθεσε και το ζήτημα τού βιολογικού καθαρισμού τού Δήμου Λεβαδέων ο οποίος πρέπει να προχωρήσει.
  • Είδηση "έβγαλε " η Υπουργός κι όταν η κυρία Αγάτσα της έθεσε το θέμα του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, λέγοντας πώς την Τρίτη στελέχη του ΥΠΕΚΑ θα εξετάσουν το ζήτημα που έχει προκύψει με την αναστολή των οικοδομικών αδειών και που συνδέεται άμεσα στην ανάπτυξη της περιοχής.
  • Για το χιονοδρομικό κέντρο τού Παρνασσού η βουλευτής Βοιωτίας τόνισε, πως ναι μεν είναι εθνικός δρυμός, αλλά η τουριστική του ανάπτυξη είναι μείζον θέμα για ολόκληρη τη χώρα.
  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: