Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πρώτα ελεγχόμενη αποβλάκωση και μετά ελεγχόμενη χρεοκοπία


Όπως τα βλέπω από την  κορυφή της κουκούλας
Είναι ώρες που φτάνω στο τσακ να πιστέψω ότι αυτό που έχουν προκαλέσει οι διαπλεκόμενοι και διαπνεόμενοι πολιτικοί και καναλάρχες με τους μηχανισμούς τους στο λαό αυτής της χώρας είναι βλάβη μη αναστρέψιμη Αν αυτό συμβαίνει τότε η κυβέρνηση είναι σίγουρα υπερήφανη για το λαό που κυβερνά. Και ο λαός μπορεί να λέει με την σειρά του. Η εικόνα μας είσαι κυβέρνηση .Ένα καλομελετημένο σχέδιο δράσης από διάφορα ειδικευμένα επιτελεία το οποίο εξυφαίνετο από χρόνια, ξετυλίγετε σιγά-σιγά και τυλίγει με την άλλη του άκρη ασφυκτικά σαν το μωρό με τα σπάργανα μια ολόκληρη κοινωνία .

Καμία απόφαση δεν έρχεται μονομιάς .Η προετοιμασία και η διαδικασία οδηγούν σιγά-σιγά στην απόφαση. Και έκαναν πολύ καλή προετοιμασία αυτοί που είχαν αναλάβει αυτή την αποστολή .Μας έθισαν σε κάθε τοξικό τηλεοπτικό και καταναλωτικό απόβλητο και μας αποβλάκωσαν σιγά-σιγά . Χαράκωσαν με το βαμβάκι και στιγμάτισαν τους περισσότερους κομματικά για να δημιουργήσουν είδος ηθικής δέσμευσης. .Δηλ με απλά λόγια να στερήσουν το δικαίωμα στην διαφωνία στην δράση και στην αντίσταση , για ανατροπή των ιδίων η των πολιτικών τους, λες και επέχει υπογραφή συμβολαίου η προτέρα κομματική ένταξη. Με την μαεστρία τους έπεισαν τους οπαδούς που έφτιαξαν ότι οι δεσμεύσεις και η υπακοή πρέπει να ισχύουν μόνο για αυτούς και όχι για τα κόμματα .και τις κυβερνήσεις. Ευτυχώς που τα κομματικά βαγόνια αρχίζουν και αδειάζουν . 

Αλλάζουμε οι άνθρωποι, αυτό είναι γεγονός και στις περισσότερες περιπτώσεις γινόμαστε ακριβώς αυτό που δεν θέλαμε να γίνουμε παλιότερα. 

  • Να ανακοινώνουν μέτρα δηλ. εναντίον μας και εναντίον της χώρας μας και να αδιαφορούμε. 
  • Να παρακολουθούμε τους κατοίκους της Κερατέας να μάχονται τόσους μήνες μέρα νύχτα με τις δυνάμεις καταστολής του κράτους και να μην τους συμπαραστεκόμαστε ούτε νοερά 
  • Να καταργούνται σχολειά και Νοσοκομεία και ν ανοίγουν με το νόμο τα παιχνίδια του τζόγου. 
  • Να είμαστε προσαρμοσμένοι στην εποχή του ζόφου, να αναπνέουμε τις οσμές που ξεχύνει το τσουνάμι των σκανδάλων και η απροκάλυπτη συγκάλυψη τους και να τα παρακολουθούμε με το ίδιο ενδιαφέρον ενός τηλεοπτικού σήριαλ. 
  • Να ακούμε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για ένα τεράστιο σκάνδαλο με τα υποβρύχιε με 300 εκατ. μίζες ότι θα του έλεγε απλά αν τον συναντούσε <<πως τα κατάφερες έτσι βρε Άκη>> και όχι φτού σου Ακη, αλλά να βγάζει δηλητήριο για κάθε απεργό, δημ. Υπάλληλο, η αριστερό. 
  • Να κλώθουν το πόρισμα της εξεταστικής για το σκάνδαλο του αιώνα της ζημενς και να μην το καταθέτουν στην βουλή.(όχι ότι θα γίνει και κάτι…σιγά) και να μην απαιτούμε εδώ και τώρα την τιμωρία των υπευθύνων. 
Δεν ξεχνώ την λαοθάλασσα που έπνιγε το κέντρο της Αθήνας μετά την πτώση της χούντας ,με το σύνθημα : <<Δώστε την χούντα στο λαό >> Ομοίως πρέπει να αντιδράσουμε και τώρα με το σύνθημα <<Δώστε τους κλέφτες στο λαό >> 
  • Να κατεβαίνουμε χιλιάδες με οργή για να διαμαρτυρηθούμε και να στηρίξουμε την ομάδας μας που έχασε από το άδικο πέναλτι , αλλά να μην ξεκαναπεδιαζόμαστε για να διαμαρτυρηθούμε και να στηρίξουμε το μέλλον των παιδιών μας. Ναι γίναμε αυτό που δεν θέλαμε να γίνουμε. Ήταν κάποτε αρκετό ένα μονόστηλο μιας εφημερίδας να μας κατεβάσει στους δρόμους και ένα τραγούδι του Μίκη να μας ξεσηκώνει ,να μας γεμίζει με παλμό δύναμη και ορμή. Έχουμε ανοσία σε όλα πλέον και δεν τους ανησυχούμε προς το παρόν. Δείχνουν να είναι βέβαιοι για την δουλειά που έχουν κάνει. Σε μικρό χρονικό διάστημα μας προσάρμοσαν στην χειρότερη οικονομική και εργασιακή πραγματικότητα . Μας τρομοκράτησαν και μετέτρεψαν την ζωή μας σε νόμισμα. Τόσο αξίζει και με τόσο την εξαργυρώνω . Όλα έγιναν απλές αριθμητικές πράξεις .Έλλειμμα: τόσο, χρέος: τόσο, εκποιήσεις: τόσο, έσοδα: τόσο, δάνεια: τόσο επιτόκια: τόσο ,δαπάνες: τόσο, μίζες: τόσο υπερκοστολογήσεις: τόσο Προϋπολογισμός: τόσο.
Ας γονατίσουμε λοιπόν και να προσευχηθούμε το βράδυ και κάθε βράδυ αντί για αγώνα. Είναι πιο εύκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: