Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Να κάνουμε έρανο

«Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας Ολλανδός υπουργός είναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα. Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν Ελληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».
Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε ολλανδική εφημερίδα και αναδημοσίευσε ΤΟ ΒΗΜΑ, η Ολλανδή σύζυγος του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

Αυτά τα πικρά λόγια τής σχεδόν απελπισμένης μάνας αναδεικνύουν το μέγεθος της αυτοθυσίας του κακοπληρωμένου υπουργού Οικονομικών, που του ρουφάει το «αίμα» η ιδιωτική εκπαίδευση, στην οποία στράφηκε αναγκαστικά για τη μόρφωση των παιδιών του.

Ούτε η ορατή απειλή της προσωπικής εξαθλίωσης, δεν τον σταματά από το να πάρει τα μέτρα που χρειάζεται ο τόπος.

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις ένα μόνο μένει. Να ζητήσουμε από τον υπουργό να μας περικόψει κάτι ακόμη από τους μισθούς και τις συντάξεις, μήπως μπορέσουν να του βελτιώσουν το μισθό, να φτάσει τουλάχιστον του Ολλανδού, να μην τον κοροϊδεύουν και στις Βρυξέλλες όταν πηγαίνει και δίνει αναφορά για το «Πρόγραμμα Σταθερότητας».

Αλλά, αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό η κυβέρνηση, ας κάνουμε έναν έρανο, για να στηρίξουμε αυτήν την οικογένεια που ούτε απεργία δεν μπορεί να κάνει ο προστάτης της, καθώς οι απεργίες «ξινίζουν» του ΠΑΣΟΚ...

Σα δε ντρεπόμαστε...

"Ριζοσπάστης"

Αναδημοσίευση από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: