Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Ρε που πάμε......

Αδυναμία πληρωμής των επιδομάτων ανεργίας δηλώνει ο ΟΑΕΔ



Σοβαρό ταμειακό έλλειμμα αντιμετωπίζει ο Οργανισμός Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), με αποτέλεσμα να δηλώνει αδυναμία πληρωμής των επιδομάτων ανεργίας. Με σχετικές δηλώσεις του, ο υπουργός Εργασίας, Α. Λοβέρδος κατηγόρησε τη ΝΔ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΟΑΕΔ.
  • Το ΚΚΕ σημείωσε ότι τα παραπάνω αποτελούν «ασκήσεις υποκρισίας και τρομοκρατίας των εργαζομένων», προσθέτοντας «ο υπουργός Εργασίας, την ώρα που κλαίγεται για τα άδεια Ταμεία, δίνει εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα των εργαζομένων στους μεγαλοεπιχειρηματίες μέσω του ΟΑΕΔ, αντί για επίδομα στους ανέργους».
  • «Ο υπουργός Εργασίας αντιγράφει το προεκλογικό πρόγραμμα της Ν.Δ. αλλά και τις αντικοινωνικές κατευθύνσεις της ηγετικής νεοφιλελεύθερης ελίτ της Ε.Ε.», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
(Πηγή: tvxs) 
  • Καθησυχαστικοί εμφανίστηκαν σήμερα ( 12/01/2010 ) ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής και η διοίκηση του ΟΑΕΔ, όσον αφορά την καταβολή των επιδομάτων στους ανέργους του ΟΑΕΔ, διαμηνύοντας με δηλώσεις τους ότι δίνουν τη μάχη για να καταβληθούν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: