Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Απόψεις και Ενστάσεις


Κύριε Διευθυντά

Η υπόθεση του Ασωπού –όπως και των λατομείων Μαρκοπούλου– αποδεικνύει πως η τοπική διαπλοκή καταφέρνει πάντοτε να κερδίζει στη μάχη με το νόμο και το επίσημο κράτος. Παρά, λοιπόν, τις έρευνες, αποφάσεις και καταγγελίες, ο Ασωπός συνεχίζει να μολύνεται από βιομηχανικά απόβλητα, επειδή οι ένοχοι καλύπτονται από ένα διακομματικό πλέγμα προστασίας. Η νέα υπουργός Περιβάλλοντος έχει την ευκαιρία να αποδείξει τώρα στην πράξη πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Η λύση βεβαίως δεν είναι μόνο ηχηρά πρόστιμα τα οποία ουδέποτε καταβάλλονται, αλλά συγκεκριμένα προγράμματα ώστε οι τοπικές βιομηχανίες και βιοτεχνίες είτε να αναγκασθούν να λύσουν το πρόβλημα με την απόκτηση εξοπλισμού που θα προστατεύει το περιβάλλον είτε να κλείσουν.




( Καθημερινή : MONIMEΣ ΣTHΛEΣ )


Μετά τιμής
  ο Στειριώτης




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιδιαίτερη σημασία θα έχει η στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους διοικούντες τη Νομαρχία Βοιωτίας (που εκλέγονται όλα αυτά τα χρόνια με δική του κομματική στήριξη)καθώς επίσης και για τις δύο κυρίες Βουλευτίνες του νομού μας !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ διαπλοκή βρε πατριώτες υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών της περιφέρειας, της αυτοδιοίκησης και βιομηχανιών στη μόλυνση του Ασωπού.
Μεγάλη μπόχα!!

admin είπε...

Kαλησπέρα φίλοι συντάκτες και σχολιαστές,

Αν θέλετε δείτε και τον διάλογο στο ιστολόγιο της Συμπαράταξης, θα ήταν πολύ καλό να μεταφέρετε και εκεί τις απόψεις σας.