Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Σε λίγες μέρες τελειώνει το Α΄ τετράμηνο των Λυκείων , όμως στο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς ακόμα δεν έχει προσληφθεί εκπαιδευτικός για τα μαθήματα της ειδικότητας της βρεφοκομίας, με λίγα λόγια λείπει από το σχολείο μια βρεφοκόμος!
Αυτό έχει σαν συνέπεια οι μαθήτριες που με επιλογή τους παρακολουθούν το αντίστοιχο τμήμα, να μην διδάσκονται ένα μάθημα ειδικότητας ,να κάνουν κενά, να υποβαθμίζεται  η φοίτησή τους!  Είναι κι αυτό ένα δείγμα από το «νέο σχολείο» , που προωθεί με ιδιαίτερη ζέση η κ. υπουργός! 

Με δεδομένο ότι ο προϊστάμενος της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας καθώς και το Υπουργείο Παιδείας γνωρίζουν την κατάσταση , καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση τους και απαιτούμε την άμεση κάλυψη της θέσης με προσωπικό με μόνιμη και σταθερή δουλειά
Όλοι αυτοί, Υπουργείο, Κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια τους,  που υποτιμούν το δικαίωμα στην μόρφωση των παιδιών μας , που προσανατολίζουν την λειτουργία του σχολείου με όρους εμπορικής επιχείρησης, πάει πολύ να ζητούν τα «ρέστα» από εκπαιδευτικούς και μαθητές, όταν σε περιόδους κινητοποιήσεων «χάνεται» μάθημα . Μόνο που δεν ξέρουν πως το καλύτερο μάθημα είναι  ο αγώνας, για να έχουν όλα τα παιδιά «ένα βιβλίο και μια κούπα γάλα» και οι γονείς τους, οι εργαζόμενοι,  μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα .
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: