Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

www.votefordistomo.com __Ψηφίστε για το Δίστομο


Πηγή από το μπλοκ ΔΙΣΤΟΜΟ
Ομολογώ ότι δεν ήξερα για την ύπαρξη αυτής της ιστοσελίδας, και δεν ξέρω ποιός την επιμελήθηκε και ποιός την έφτιαξε. Τυχαία την βρήκα όταν είδα ότι ήταν θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει σήμερα.
Καλό θα είναι να το προβάλουν όλοι οι bloggers της περιοχής.Νομίζω ότι είναι πρωτοβουλία της νέας Δημοτικής αρχής, αν κρίνω κι απ' την υπογραφή του Δημάρχου. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Αν ξέρει κάποιος ας μου πει λεπτομέρειες.
Συγκινητικές είναι οι φωτογραφίες των σφαγιασθέντων που ''τρέχουν'' στη σελίδα



Η Ιδέα και η κατασκευή της σελίδας είναι προσφορά από τον Χασεκίδη Μάριο, ιδιοκτήτη της MCH-Dynamic Technologies στον Αγώνα του Διστόμου. Δεν είναι θέμα πολιτικό ούτε κομματικό. Είναι θέμα Εθνικό. Το Δίστομο πρωτοπορεί και έχοντας ήδη εξασφαλίσει σε ιταλικό Δικαστήριο να καλύψει το γερμανικό κράτος τα δικαστικά έξοδα, διεκδικεί ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 60 εκατομμυρίων ευρώ για σφαγή άμαχου πληθυσμού κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο από ένστολους Γερμανούς στρατιώτες. Η Νίκη θα ανοίξει τον δρόμο και σε άλλες ελληνικές πόλεις και χωριά όπως και άλλων χωρών που επλήγησαν. Μας αφορά όλους. Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για τη Νίκη στη Χάγη. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κάθε Ελληνα & Φιλέλληνα. Διέδωσέ το ν` ακουστεί η Φωνή μας στα πέρατα της οικουμένης. Να φτάσει στ`αυτιά των Δικαστών, στους δυνάστες αυτής της γης, να δοθεί το μήνυμα της Ειρήνης και της Δικαιοσύνης. 

http://www.votefordistomo.com
Βοήθησε κι εσύ με την ψήφο σου να νικήσουμε. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων.
Συμπλήρωσε όσα στοιχεία θέλεις και ψήφισε.
Η ψήφος σου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Εχεις τη δυνατότητα να δεις ποιός ψήφισε, από ποιά χώρα είναι, πόσοι μέχρι αυτή τη στιγμή ψήφισαν κλπ. Ενημέρωσε τους δικούς σου ανθρώπους να ψηφίσουν. Κάνε τον δικό σου αγώνα μαζί μας.
http://www.votefordistomo.com

Ψηφίστε για το Δίστομο κάνοντας κλικ ΕΔΩ
 και διαδώστε το  

Δεν υπάρχουν σχόλια: