Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Θα πάρουμε την δεύτερη δόση μόνο… αν…


«H δεύτερη δόση του δανείου από την Τρόικα του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα δοθεί μόνο εφόσον ο έλεγχος που θα κάνουμε τον Ιούλιο θα είναι  επιτυχής».
Η επισήμανση αυτή έγινε προς τους Έλληνες δημοσιογράφους από τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Ελλάδα Paul Thomsen.
Εξάλλου, η τρόικα με την επιβολή της ποινής του 5%  στα ελληνικά  ομόλογα ξεκαθάρισε ότι οι τράπεζες πρέπει να προχωρήσουν πρώτες.
Ο κύριος Thomsen εξήγησε ότι εφόσον ο νέος έλεγχος που θα γίνει σε ενάμιση μήνα  θα αποδείξει ότι «πιάνονται» οι στόχοι του σταθεροποιητικού προγράμματος, τότε  και μόνο θα εκταμιευθεί η δεύτερη δόση του δανείου που έχει εγκριθεί για την χώρα μας.
Η δήλωση αυτή των εκπροσώπων της τρόικα πάντως, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είχε υποστηρίξει προ ημερών ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου,  ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι επόμενες δόσεις του δανείου είναι εξασφαλισμένες.
Πάντως, οι ελεγκτές της τρόικα εξέφρασαν την άποψη ότι το Πρόγραμμα Σταθερότητας προχωράει σε σταθερή βάση και ότι οι εξελίξεις στα δημοσιονομικά προβλέπονται θετικές…

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είπε...

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, φωνάζαμε όλοι εμείς....

Μετά άρχιζε να πέφτει ο ήλιος, να μεγαλώνουν οι πρωταγωνιστές των νοημάτων, να αλλάζουν τα πράγματα, να αγοράζει παλάτια ο επαναστάτης...

Υπουργοί απολογούνται για τις περιουσίες τους και οι πρωθυπουργοί, αθώοι κι ανήξεροι, άλλοι σιωπούν κι άλλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους!!!!

Και φωνάζει κλέφτη ο κλέφτης...

Έλλην πολιτικός εκπρόσωπος και Έλληνας πολίτης. Διαφορετικά πρόσωπα, ίδια η σύνθεση της ψευδαίσθησης.....

(Η σελίδα του λοξού )