Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.



Λαμία  20 -09-2011

             
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
Συνάντηση εργασίας, στις 24 Σεπτεμβρίου του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τους Δήμους της Εύβοιας, με στόχο την επιτάχυνση και την αποτελεσματική υλοποίηση του ΕΣΠΑ.

Η Εύβοια τρίτος σταθμός των συναντήσεων εργασίας  του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά, για το ΕΣΠΑ, οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλη την Περιφέρεια. Η συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους Δημάρχους και εκπροσώπους των Δήμων Χαλκιδέων, Διρφύων – Μεσσαπίων, Ερέτριας, Καρύστου, Ιστιαίας – Αιδηψού, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, Κύμης – Αλιβερίου και Σκύρου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Διοικητήριο, Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα), το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00.

Στη συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν στελέχη της Υπηρεσίας Διαχείρισης και της Περιφέρειας, έχουν κληθεί οι Βουλευτές και οι περιφερειακοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων της Εύβοιας, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανοιχτής ενημέρωσης για το ΕΣΠΑ.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι :
-       Η ενημέρωση για τις δράσεις του ΕΣΠΑ, που έχουν εκχωρηθεί στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Στερεάς Ελλάδας.
-       Η επιτάχυνση υλοποίησης των ενταγμένων έργων και η επίτευξη της εφαρμογής του κανόνα «ν+3» για το 2011.
-       Η διαχειριστική επάρκεια των δικαιούχων
-       Η ανάκληση των αποφάσεων ένταξης ανενεργών έργων
-       Ο εντοπισμός ώριμων έργων, που με την υλοποίησή τους θα συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα και θα δημιουργήσουν προοπτικές για ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Κεντρικός στόχος της συνεργασίας του Περιφερειάρχη με τους Δήμους είναι να συμφωνηθούν και να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την αποτελεσματική διαχείριση του ΕΣΠΑ και για την υλοποίηση χρήσιμων και αναγκαίων έργων στην Εύβοια.
                  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: