Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γ. Αγγέλου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, Γιάννης Αγγέλου, ύστερα από την 11ωρη απολογία του ενώπιον της εφέτη ειδικής ανακρίτριας, Ειρήνης Καλού, που χειρίζεται την υπόθεση των «ιερών» ανταλλαγών μεταξύ της μονής Βατοπεδίου και του ελληνικού δημοσίου.

Στον κ. Αγγέλου επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι: της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης, ύψους 400.000 ευρώ. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσό εγγύησης που έχει επιβληθεί σε κατηγορούμενο που εμπλέκεται στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Ο Γιάννης Αγγέλου απολογήθηκε για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, καθώς μάρτυρες αλλά και κατηγορούμενοι στην υπόθεση τον εμφανίζουν ως έναν από τους ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης των "ιερών" ανταλλαγών.
Στην κατάθεσή του ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ο Γιάννης Αγγέλου είχε αρνηθεί την εμπλοκή του, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε αναμείχθηκε στο θέμα, ή μίλησε με τους μοναχούς της Μονής.

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είπε...

Τέτοιο ποσό δεν έχει ζητηθεί ξανά από κανέναν κατηγορούμενο. Φαντάσου πόσο αξιόπιστο άτομο θεωρείται από την δικαιοσύνη. Τι να πω;

Και καλά, οι δικαστές τα ζήτησαν ο Αγγέλου που βρήκε 400 ζεστά χιλιαρικάκια; Από τους μισθούς του;

Γιατί όχι θα μου πεις. Η Ελλάδα φημίζεται εξάλλου για τους υψηλούς μισθούς. Για το λάδι, την φέτα και τους μισθούς είμαστε γνωστοί σε όλον τον πλανήτη.

Τελικά αυτός ο τέως καταλληλότερος ή δεν ήξερε ποιους είχε δίπλα του ή ήξερε πολύ καλά τι έκαναν.

Να είστε καλά… και προσοχή.
Κυκλοφορούν χιλιάδες υποκριτές.