Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Αρχίζει τη Δευτέρα η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων

Ξεκινά και κανονικά πλέον από τη Δευτέρα 12/7/2010  η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, μετά την πιλοτική διαδικασία κατά την οποία διαγράφηκαν οι ερωτήσεις που αφορούσαν σε αυστηρώς προσωπικά στοιχεία.
 Συγκεκριμένα, η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έδωσε κατευθύνσεις στους υπαλλήλους και τα στελέχη του υπουργείου και κυρίως στο προσωπικό της ΕΥΠ να μην απαντούν στο ερώτημα περί «θέσης ευθύνης» για λόγους ασφαλείας και απορρήτου, ενώ η Αρχή απέρριψε και την καταγραφή όσων στοιχείων σχετίζονταν με τις δεξιότητες, τα χόμπι των υπαλλήλων, τις επιθυμίες τους στον τομέα εργασίας τους, τη βαθμολογία και το θέμα των διδακτορικών, αν είναι αριστούχοι κ. ά. 

Θυμίζουμε πως με την απογραφή η Διοίκηση θα έχει για πρώτη φορά πλήρη και ακριβή εικόνα του αριθμού των υπαλλήλων που απασχολεί, ο οποίος αγγίζει, αν δεν υπερβαίνει, το ένα εκατομμύριο.
περισσότερα από www.apografi.g

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελλάς ...το μεγαλείο σου.
Από την πρώτη μέρα το σύστημα "κρέμασε"
Χιλιάδες υπάλληλοι είναι κολλημένοι μπροστά στους υπολογιστές, προσπαθώντας να υποβάλλουν την φόρμα στοιχείων της απογραφής, αλλά μάταια.
Είναι αδύνατον να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την υποβολή.
Το σύστημα προφανώς δεν επαρκεί. Η αίσθηση που δίνει είναι ότι επιχειρείται να οργανωθεί ο δημόσιος τομέας με την καταγραφή των εργαζομένων (να μάθουν επιτέλους, πόσοι μισθοδοτούνται και από που.....) αλλά η ανοργανωσιά και η προχειρότητα συνεχίζει να βασιλεύει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΓΡΑΦΗ: Τριτοκοσμική κατάσταση

Μας πιπιλίζανε τα αυτιά και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (πριν) και του ανεκδιήγητου Καραμανλή δια στόματος του Χατζηδάκη ότι έχουμε μπει στην κυβερνοεποχή, ότι οι ταχύτητες έχουν αυξηθεί ότι είμαστε ισοδύναμοι με τις προηγμένες χώρες του κόσμου όσον αφορά τις δυνατότητες που έχει ο χρήστης στην Ελλάδα.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!
Επί τρεις μέρες δεν λειτουργεί ομαλά το σύστημα υποβολής στοιχείων για την απογραφή των Δημοσίων υπαλλήλων. Παρ' ότι δώσανε συγκεκριμένες ώρες που μπορεί κανείς να συνδεθεί, ανάλογα όχι μόνο με το τελευταίο αλλά και με το προτελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ, και πάλι το σύστημα τις περισσότερες ώρες τις ημέρας και της νύχτας είναι "κρεμασμένο".