Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Αποκλειστική συνέντευξη Μέρκελ

του Λάκη Μπέλλου






Τηλεφωνηθήκαμε λίγο μετά τη λήξη  του θριαμβευτικού αγώνα  της Γερμανίας επί της Αργεντινής  4-0  και μιλήσαμε με την καγκελάριο κ. Μέρκελ,  που παρακολούθησε τον ματς και τα τηλεοπτικά πλάνα της έκλεψαν την παράσταση.
Τη  βρήκαμε στα αποδυτήρια τη στιγμή που φιλούσε στο στόμα τον Εζίλ,  ενώ μετέπειτα κυνηγούσε να φιλήσει και τον Μίλερ,  ο οποίος έριξε δύο πάγκους για να την  αποφύγει.  Δεν γλίτωσε από τον ενθουσιασμό για τη μεγάλη πρόκριση και ο προπονητής Γιόακιμ Λεβ,  που τον φιλούσε περιπαθώς,  με αποτέλεσμα η γυναίκα του Λεβ,  να την χτυπήσει με το  10ποντο τακούνι της και να ορμήσει να την ξεμαλλιάσει.
Τότε βρήκε την ευκαιρία η κ.  Μέρκελ να μας απαντήσει,  η οποία όταν της είπαμε ότι είμαστε από την Ελλάδα μας έκλεισε το τηλέφωνο κατάμουτρα γιατί νόμιζε ότι ήταν στο τηλέφωνο ο Παπανδρέου και ζητούσε πάλι χρήματα.  Την ξανακαλέσαμε όμως και  αφού της εξηγήσαμε ότι είμαστε από το fullepithesi.gr  ,  μας είπε ότι μας διαβάζει πολύ και μας γράφει κανονικά  ,  όπως όλους τους Έλληνες και δέχθηκε να απαντήσει πρόθυμα στις ερωτήσεις μας,  αφού πρώτα μας ρώτησε  εκείνη για τις πισίνες και τα καγιέν που έχουμε.
Η συνέντευξη αναλυτικά:
-  Κυρία Μέρκελ,  ένας πραγματικά μεγάλος θρίαμβος,  το  4-0  επί της Αργεντινής που είδαμε πως το πανηγυρίσατε.
« Νικίσεν,  σκίσεν,  πηδήσεν Αρτζεντίνεν  4-0.  Κάγκελα Μέρκεν ήθελεν  όμως μείνεν  3-0.  Και κόψεν πόδεν Κλόζεν βάζεν τέσερεν γκολ  89.  Κόψεν πόδεν Κλόζε !»
-Μα γιατί τι κακό έκανε ο Κλόζεν,  που έβαλε το  4ο γκόλ ;
« Γιατί με τρία γκόλεν,  δημιουργήσεν  όχι Τρίτο Ράιχ,  αλλά  3-0  Ράιχ και χαλάσεν,  γκρεμίσεν  ,  Κλόζεν.  Πηδήξεν  , σφάξεν Κλόζε »
-  Kαλά  ,  μην κάνετε έτσι.
« Εμένα ακούστεν ! Κάγκελα Μέρκερ.  Τσιμουδιέν γιατί θα σας πηδήξεν  »
-Μα..
« Σκάστεν .  Κάγκελα Μέρκελ σπίκεν.  Τα πάντα όλεν.  Μάθεν μπαλίτσεν αγόρεν μου »
-Τέλος πάντων.  Έχω μια απορία.  Είστε μέσα στα αποδυτήρια τώρα.  Και στη ζωντανή μετάδοση σας είδαμε για μια ακόμα φορά να μην κουβαλάτε τσάντεν.  Γιατί συμβαίνει αυτό ;
« Απαντήσεν Κάγκελα Μέρκερ  ,  μοναδική γυναίκεν Μουντιάλ κυκλοφορεί χωρίς τσάντεν.  Και γιατί κυκλοφορέν με τσάντεν γήπεδο ; Χωρέσε μέσα καθρέφτεν ; Και πώς χωρέσεν μέσα καθρέφτεν Καγκέλα ; Πρόσωπο Μέρκελ τετράγωνεν,  δύο τετράγωνεν.  Σερβιέτεν,  δύο τόνεν.  Με νταλίκεν μεταφέρεν.  Όχι με τσάντεν.  Νταλίκεν έξω γήπεδο, εγώ αποδυτήριεν,  σφίγγεν  τώρα  Σβαϊνστάιγκερ  και Ποντόλσκι. »
-Οι φουκαριάρηδες οι Αργεντινοί τι πάθανε ! Ο Μέσι εξαφανίστηκε από το γήπεδο.
« Μέρκελ,  μεγαλύτερεν σταρ από Μέσι.  Όπως λέτε απατεώνες  γκρίχελαν  « Έχω δαχτυλίδι μέση » .
-Μία ακόμα ερώτηση …
« Σκασμός.  Πολλά ρωτήσεν.  Ούστεν ! Μαρκελέψεν Γκρίχελαντ,  ούμπερ άλες,  ούμπερ κουφάλες  Ελληνεν !»
-Μα..
« Φύγεν,  σφάξεν,  όπως Δίστομεν,  Καλάβρυτεν ! Ράους ! Καγκέλα  ,  αγκαλιάσεν τώρα,  Νόιερ,  Λαμ,  Μπόατενγκ  , Φρίντριχ,  Μερτεζάκερ.  Αγκαλιάσεν,  ρουφήξεν,  παρτούζεν,  κατακτήσεν Μουντιάλεν  .  Μάθεν μπαλίτσα αγόρεν μου !! Απέλασεν ! Απέλασεν ρεεεε !! .  »


Δεν υπάρχουν σχόλια: