Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Δημοσκόπηση Public Issue: Η πιο γρήγορη φθορά κυβέρνησης στην ιστορία!

Την πιο γρήγορη φθορά σε μία κυβέρνηση στην νεότερη πολιτική ιστορία, καταγράφει για τη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου η δημοσκόπηση της Public Issue!
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η κυβέρνηση σημειώνει εντυπωσιακή φθορά σε σημείο που η εικόνα της να είναι παρόμοια που αυτή της κυβέρνησης Καραμανλή λίγο πριν τις εκλογές του 2009!

 Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει πολλαπλασιαστεί ειδικά στην οικονομία και την ανάπτυξη, ενώ δυσαρέσκεια παρουσιάζεται και για τις επιδόσεις στην εξωτερική πολιτική.

Όσον αφορά  την ανεργία, την ακρίβεια και την κατάσταση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η δημοσκόπηση καταγράφει δυσαρέσκεια των πολιτών σε ποσοστό 90%. Στο ασφαλιστικό και τον τουρισμό τα ποσοστά προσεγγίζουν το 70%.
Όσον αφορά τις προσωπικές επιδόσεις των υπουργών μόνο οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδη, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καταφέρνουν να υπερβούν τη βάση αξιολόγησης του 5.5 στην κλίμακα 1 έως 10.

Τη μεγαλύτερη αρνητική μεταβολή καταγράφουν οι Γιώργος Παπακωνσταντίνου ( -2 βαθμούς),  Ανδρέας Λοβέρδος (-1,6 βαθμούς) και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (-1,6 βαθμούς).

Δηλαδή στους κυβερνητικούς τομείς που επηρεάζονται περισσότερο από τη λειτουργία του μνημονίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: