Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτή συνέλευση του Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς στη Χαλκίδα.



Στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε, υπάρχει δυνατότητα να ξαναγεννηθεί η ελπίδα; Μπορούμε να αντισταθούμε στα όσα υποβαθμίζουν τις ζωές και τους τόπους μας; Να απαντήσουμε με άμεση δημοκρατία και κοινωνική συμμετοχή; Να διεκδικήσουμε το μέλλον;
  • Το Αυτοδιοικητικό κίνημα είναι μια ανοιχτή περιφερειακή συλλογικότητα πολιτών που συναντιούνται σε αγώνες που αναπτύσσονται στις περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και δημιουργούν δίκτυα συνεργασίας και αλληλεγγύης. 
  • Είμαστε η μόνη περιφερειακή κίνηση που εκπροσωπείται στο περιφερειακό συμβούλιο, που συγκροτήθηκε από πολίτες και όχι από κομματικούς μηχανισμούς.
  • Μας ενώνει η ανάγκη για κοινή δράση απέναντι στα κοινά προβλήματα, η ελεύθερη έκφραση και η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων, η συμμετοχή στα κινήματα για το περιβάλλον, την υγεία, την παιδεία, τα κοινωνικά δικαιώματα, ο αγώνας ενάντια στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που χρεοκοπεί κεντρικά και τοπικά. 
Σας καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση, στην αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας (παραλία- είσοδος από Φαρμακίδου 15), την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 10:30 π.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972850659

Δεν υπάρχουν σχόλια: