Η ΣΤΕΊΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΊΡΙ ΣΤΟ WORDPRESS.COM

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο 14ος μισθός και το ... «κομμουνιστικό» ΔΝΤ!


Του Νίκου Μπογιόπουλου
Παρακαλούμε την προσοχή σας.
*
Πριν λίγες μέρες, με αφορμή τα περί του 13ου και 14ου μισθού, το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η υπομονή της τρόικας εξαντλείται ταυτοχρόνως με την υπομονή του ελληνικού λαού. Οι πιέσεις των Γερμανών και του ΔΝΤ οδηγούν τη χώρα σε ένα λανθάνοντα κομμουνισμό».
*

Λίγες μέρες αργότερα ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., πάλι με αφορμή το 13ο και 14ο μισθό, εξέδωσε νέα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία:
«Η "γροθιά" για την οποία μιλούσε εδώ και αρκετές εβδομάδες ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, φαίνεται πως έπιασε τόπο. Σώθηκε ο 13ος και 14ος μισθός. Η επιτυχία αυτή και μόνο - πέρα από όλα τα άλλα - αποδεικνύει την ανάγκη τακτικών συναντήσεων των πολιτικών αρχηγών».
***
Δεν είναι της ώρας να απαντηθεί το ερώτημα αν είναι η ακροδεξιίλα που γεννά την «τρικυμία εν κρανίω» ή αν είναι η «τρικυμία εν κρανίω» που γεννά την ακροδεξιίλα.
Ας μείνουμε στα γεγονότα.
*
Γεγονός πρώτον:
Εχουμε ένα κόμμα στην Ελλάδα, που θεωρεί το ΔΝΤ, όπως επίσης την κυβέρνηση και τα κόμματα του κεφαλαίου στη Γερμανία, κάτι σαν... παρα-κομμουνιστικές οργανώσεις (!!!). Εξ ου και ο «λανθάνων κομμουνισμός» στον οποίο - κατά το ΛΑ.Ο.Σ. - οδηγείται η Ελλάδα από... το ΔΝΤ και τη... Γερμανία!!!
Προφανώς στο σημείο αυτό η επιστήμη σηκώνει τα χέρια...
*
Γεγονός δεύτερον:
Κατά το ΛΑ.Ο.Σ. αυτός που «έσωσε» το 13ο και 14ο μισθό είναι ο ...Καρατζαφέρης.
Ε, λοιπόν, είναι αυτό ακριβώς το κόμμα - απόπατος της κωλοτούμπας (ανατρέξτε στα Πρακτικά της Βουλής της 2/12/2009) που ο πρόεδρός του, ο Καρατζαφέρης, έλεγε - ωρυόμενος - από του βήματος:
«Ακούω από την καραμέλα της αριστεράς περί κεκτημένων κάτω από εκβιασμούς οι οποίοι έγιναν σε αδύναμες κυβερνήσεις που εύκολα προσχωρούσαν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Και να θυμίσω πώς μπήκε ο 14ος μισθός στους νεότερους. Οταν ο Καραμανλής τσακώθηκε με τα ανάκτορα το 1963 ήταν έωλος και μετέωρος στον ανένδοτο αγώνα που έκανε τότε ο Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης και οι άλλοι. Τότε, εκείνη την εποχή ο Πιπινέλης, προκειμένου να δημιουργήσει μια ευφορία έδωσε τον 14ο μισθό. Πού υπάρχει; Είμαστε η πλουσιότερη χώρα του κόσμου; Πού υπάρχει;»!!!
***
Συνεπώς:
Ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του,
αυτοί που διέγνωσαν ότι το ΔΝΤ και η γερμανική κυβέρνηση συνιστούν... παραφυάδες του κομμουνισμού (!), αυτοί που κατά τον ισχυρισμό τους «έσωσαν» το 14ο μισθό,
είναι οι ίδιοι που συνυπέγραψαν την απόβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα, οι ίδιοι που εδώ και δύο χρόνια (!), όταν κανένας άλλος δεν το είχε αποτολμήσει, έθεσαν πρώτοι αυτοί και μετ' επιτάσεως (σ.σ.: έτσι κάνουν οι «λαγοί») το θέμα όχι της διατήρησης, αλλά της κατάργησης του 14ου μισθού.
Γιατί, τι είναι - κατά τον πρόεδρό τους - ο 14ος μισθός; Μα ένας επαίσχυντος «εκβιασμός» εκ μέρους των εργαζομένων (!),
στους οποίους («εκβιαστές» εργαζόμενους) υπέκυπταν οι «αδύναμες κυβερνήσεις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: